• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Bakan Karaismailoğlu: Yatırımlarımızı Ülke Sathına Yayıyoruz
SİYASET
Yayınlanma: 20 Ekim 2021 - 00:54

Bakan Karaismailoğlu: Yatırımlarımızı Ülke Sathına Yayıyoruz

Samsun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bafra ilçesinde Otogar Kavşağı'nın açılış törenine katıldı

SİYASET
20 Ekim 2021 - 00:54
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Bakan Karaismailoğlu: Yatırımlarımızı Ülke Sathına Yayıyoruz
Samsun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bafra ilçesinde Otogar Kavşağı'nın açılış törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu, "Hükümetlerimiz döneminde karayolu, havayolu, demiryolu, denizyolu ve haberleşme yatırımlarına büyük önem gösteriyor, alt ve üst yapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bütün yatırımlarımızı büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle hayata geçiriyor, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında konumlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hareket ediyoruz. Ülkemiz, dünyanın üretim üslerinde biri olma yolunda hızla ilerlerken, bizler de Türkiye’nin küresel bir lojistik merkez olması, yabancı yatırımcıların ülkemize daha rahat ve güvenilir bir şekilde yatırım yapabilmesi için gerekli alt ve üst yapı yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bu yatırım ve kalkınma hamlesini ise ülke sathına yaymaya, bütünsel kalkınma hedefimiz doğrultusunda her ilimizin, artan refahtan pay almasına büyük özen gösteriyoruz. Bu motivasyonla AK Parti hükümetleri döneminde yani 2003-2021 yılları arasında ülkemizdeki ulaşım ve haberleşme yatırımları için 1 trilyon 119 milyar liranın üzerinde harcama gerçekleştirdik. Sadece belli bölgeler ya da şehirlerimizin değil, her ilimizin kalkınması için yatırımlarımızı ülke sathına yayıyoruz. Sadece belli bölgeler ve şehirlerimizin değil her ilimizin kalkınması için yatırımlarımızı ülke satına yayıyoruz" diye konuştu.



Anadolu'nun bu kadim ve güzel şehri Samsun’a hak ettiği ihtimamı fazlasıyla gösterdiklerini belirten Karaismailoğlu, "Son 19 yılda ulaşım ve iletişim harcamaları için Samsun’umuza 10 milyarın üzerinde yatırım yaptık. 2003 yılında Samsun’da sadece 120 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 310 kilometreye çıkarttık. İl genelindeki 8080 kilometreli yol ağının yüzde 38’i bölünmüş yol standardındadır. Samsun’u bölünmüş yollarla Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop’a bağladık. 2003-2021 yılları arasında Samsun il genelinde 235 kilometre bitümlü sıcak kaplamalı yol yaptık. 1993-2003 arasında karayolları adına Samsun’a sadece 700 milyon liralık yatırım yapılmışken, hükümetlerimiz döneminde bu miktarı 12 kat artırarak, 9 milyar 147 milyon liraya çıkardık. Samsun’da devam eden 10 karayolu yatırımının toplam proje tutarı 9 milyar 147 milyon lirayı aşıyor. Kızılırmak havzasında değerli topraklarda yer alan Bafra, tarım ve tarıma dayalı sanayisiyle Samsun’un ve ülkemizin gözbebeği ilçede her geçen gün artan organize sanayi yatırımları ilçenin büyümesine ciddi katkılar sağlıyor. Öte yandan gelişen sanayi ile birlikte artan araç ve yaya trafiği Samsun-Sinop transit trafiğini daraltıyor, Bafra içerisinde de trafiği bunaltıyordu. Bugün açılışını yapacağımız Bafra Otogar Kavşağı hem Samsun-Sinop transit geçişini rahatlatacak hem de Bafra şehir içi trafik nefes alacak” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
İsrail'in Asıl Hedefi İslam Dünyasıdır!
İsrail'in Asıl Hedefi İslam Dünyasıdır!
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'dan İsrail’e Sert Tepki
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'dan İsrail’e Sert Tepki
MHP'den Birlik Beraberlik Mesajı
MHP'den Birlik Beraberlik Mesajı
Havza’da Cumhur İttifakı Buluşması
Havza’da Cumhur İttifakı Buluşması
Son Haberler
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan İsmail Yüksek kararı!
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan İsmail Yüksek kararı!
Fenerbahçe'nin 3 Temmuz Davası Uyuşmazlık Mahkemesi'ne Gidiyor: 1.8 Milyar TL'lik Tazminat Talebine Görevsizlik Kararı!
Fenerbahçe'nin 3 Temmuz Davası Uyuşmazlık Mahkemesi'ne Gidiyor: 1.8...
Galatasaray'dan Muhteşem Şov: Galata Kulesi'nde Şampiyonlar Ligi Rüzgarı ve Gizemli Sané Sürprizi!
Galatasaray'dan Muhteşem Şov: Galata Kulesi'nde Şampiyonlar Ligi Rüzgarı...
Beşiktaş Pes Etmedi, Seri Nefes Kesen 5. Maça Uzadı! Anadolu Efes Deplasmanda Mağlup!
Beşiktaş Pes Etmedi, Seri Nefes Kesen 5. Maça Uzadı! Anadolu Efes...
Galatasaray'a Kaleci Transferinde Şok Gelişme: Dünyaca Ünlü Yıldız Alisson Becker Teklifi Reddetti!
Galatasaray'a Kaleci Transferinde Şok Gelişme: Dünyaca Ünlü Yıldız...
Bakan Karaismailoğlu: Gelişmekte Olan Ülkeler Türkiye’yi Örnek Alıyor
Bakan Karaismailoğlu: Gelişmekte Olan Ülkeler Türkiye’yi Örnek Alıyor

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.