Bafralı Şehit Samet Şeker'e Dua Kent Haberleri

Bafralı Şehit Samet Şeker'e Dua

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Bafralı Samet Şeker için baba ocağında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi
Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Bafralı Samet Şeker için baba ocağında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Mevlitte avuçlar semaya açılarak, tüm şehitlere dua edildi

Kuzey Irak'ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı'nda el yapımı patlayıcıya basarak yaralanan, akabinde sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Bafralı Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker(25) için baba ocağı Şeyhören Mahallesi Buruncalılar Sokak'ta Mevlid-i Şerif okutuldu.

AVUÇLAR SEMAYA AÇILDI
Bafra İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlileri tarafından okunan aşrı şerifler, ilahilerin ardından Bafra İlçe Müftülüğü Vaizi Cevahir Aydın'ın duası sonrası Mevlid-i Şerif sona erdi. Mevlide katılanlar avuçlarını semaya açarak, dua etti.



Mevlid programının ardından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve protokol üyeleri, şehit Samet Şeker'in babası Nurettin Şeker'in ve BAFİMDER Başkanı Hüseyin Dursun'a tekrardan taziyelerini ileterek, acısına ortak oldular.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM
Mevlid-i Şerif programına ayrıca Bafra Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanvekili Ahmet Tokgöz, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap