Yılport Samsunspor, 8 Kasım Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı Altınordu karşılaşmasında boş olan locaları tek maçlık satışa çıkarıyor.
Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Satışa çıkarılacak koltuk sayısı sınırlı sayıda olup koltuk ve loca tanımlamaları kulübümüz tarafından belirlenecektir. Pandemi tedbirleri kapsamında bir locaya en fazla 5 kişi tanımlanabilecektir. Bilet satışları Nuri Asan Tesisleri Store 55 mağazamızdan mesai saatleri içerisinde, HES kodu, ve TC kimlik numarası ile yapılacaktır. Bilet alacak taraftarlarımızın Passolig kartlarını güncel olması gerekmektedir. Maç başı bilet fiyatı 355 TL'dir. VIP Hatıra Kombinesi sahiplerine be yeni alacak olan taraftarlarımıza maç başı bilet fiyatı 155 TL olarak belirlenmiştir."
Altınordu Maçına Özel Bilet Satışı Yapılacak
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Yılport Samsunspor, 8 Kasım Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı Altınordu karşılaşmasında boş olan locaları tek maçlık satışa çıkarıyor
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor'da Bjelica'dan 8 mağlubiyet açıklaması! Ne kadar süreceğini söyledi
Samsunspor'da transfer sorusuna Bjelica'dan yanıt! Mevkileri açıklamadı
Samsunspor'da Bjelica'dan Konyaspor maçı öncesi net mesaj: Hedef 3 puan!
İlkadım'da engelsiz yaşam için yeni karar! 18 masada temsil edilecekler
CANLI | Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica soruları yanıtlıyor!