AK Parti ve İYİ Parti Kongrelerini Erteledi
Paylaş

AK Parti ve İYİ Parti Kongrelerini Erteledi

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Ülkemizde coronavirüs vakalarının artması üzerine hükümet tarafından bir dizi tedbirler alınırken, İçişleri Bakanlığı; 81 vilayete gönderdiği genelgede tüm olağan genel kurul toplantılarının ertelenme

Ülkemizde coronavirüs vakalarının artması üzerine hükümet tarafından bir dizi tedbirler alınırken, İçişleri Bakanlığı; 81 vilayete gönderdiği genelgede tüm olağan genel kurul toplantılarının ertelenmesi talimatını verdi.

Samsun'da da AK Parti ve İYİ Parti'de başlayan ilçe kongrelerini bu süreçten etkilendi. AK Parti ve İYİ Parti; daha önceden günü belirlenmiş tüm ilçe kongrelerini ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

NE ZAMAN YAPILACAK
AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve İYİ Parti İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu, ertelenen kongre takvimi ile ilgili bir bilgi paylaşımı yapmazken, ilçe kongrelerinin Mayıs ayı başında başlaması ya da Ramazan ayı geçtikten sonra yapılması tahmin ediliyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.