• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. 14 Mayıs, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Zaferidir
SİYASET
Yayınlanma: 24 Mayıs 2023 - 13:22

14 Mayıs, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Zaferidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun’un tüm ilçelerinde ve merkezde gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

SİYASET
24 Mayıs 2023 - 13:22
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
14 Mayıs, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Zaferidir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, mahalle buluşmalarından esnaf ziyaretlerine, derneklerle toplantılardan gençlerle programlara kadar geniş ve kapsamlı bir kampanya çalışması gerçekleştiriyor.

Konuşmalarında; 14 Mayıs seçimlerindeki güçlü destekleri nedeniyle Samsun’lulara teşekkür eden Karaaslan 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden çok güçlü bir farkla Cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını söyledi.

Karaaslan, “323 Milletvekiliyle Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu elde ettik. Milletimiz bize duyduğu güveni 14 Mayıs’ta sandığa giderek ve iradesini en güçlü şekilde ortaya koyarak gösterdi. Kazanan milletimiz oldu, kaybeden ise milletin hassasiyetlerine saygı duymayanlarla, milli ve manevi değerlerimizi tahrip etmeye çalışanlarla yol yürüyenler oldu.” dedi.

"14 Mayıs akşamı daha sonuçlar belli olmadan yapılan açıklamalar milli iradeye saygısızlığın en net örneğidir. Fakat sonuçlar belli olduktan sonra da durum değişmedi.” değerlendirmesinde bulunan Karaaslan, “Bu kez muhalefet kanadı beklediği neticeyi alamayınca eski alışkanlığını tekrar ederek seçmeni suçladı.” dedi. Özellikle depremzedelere yönelik de incitici söylemlerde bulunulduğunu anımsatan Karaaslan, “Adaylarına ve partilerine oy vermeyen vatandaşlarımıza en ağır hakaretlerde bulunmaktan utanç duymadılar. Muhalefet, her seçimden sonra milleti suçlamayı alışkanlık haline getirdi. Kısa süre önce deprem nedeniyle çok büyük acılar yaşayan depremzede vatandaşlarımız bir de bu kesimin insafsız saldırılarına maruz kaldı. Milletimiz her zaman olduğu gibi sandıkta gereken dersleri vermiştir, 28 Mayıs’ta bir kez daha verecektir.” diye konuştu.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sahada uyumlu ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Karaaslan “Milli iradenin en güçlü şekilde tecelli etmesi için bir aradayız. Bu birliktelikten çok büyük bir kuvvet doğacaktır. Ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye ulaşarak sandığa gitmelerini sağlayacağız ve asla rehavete geçit vermeyeceğiz. 28 Mayıs’a giderken Doğru Adamla Yola Devam diyoruz ve Büyük Türkiye Zaferi için Herkes Sandığa diyerek tüm vatandaşlarımızı iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Samsun'da Ekrem İmamoğlu İçin Adalet Zinciri
Samsun'da Ekrem İmamoğlu İçin Adalet Zinciri
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy: Lozan, Türkiye’nin Egemenlik Belgesidir
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy: Lozan, Türkiye’nin Egemenlik Belgesidir
Gelecek Partisi İstişare Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt: Resmin Bütününe Bakmalıyız
Gelecek Partisi İstişare Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt: Resmin Bütününe Bakmalıyız
Terör Zihinlerden Sökülüp Atılıyor!
Terör Zihinlerden Sökülüp Atılıyor!
Son Haberler
Fenerbahçe'de Mourinho Şoku! Portekiz Milli Takımı ile Ön Anlaşma İddiası Ortalığı Karıştırdı
Fenerbahçe'de Mourinho Şoku! Portekiz Milli Takımı ile Ön Anlaşma...
Milano'dan Orro'ya Duygusal Veda ve Forma Emekliliği Jest! Fenerbahçe Taraftarı Mest Oldu!
Milano'dan Orro'ya Duygusal Veda ve Forma Emekliliği Jest! Fenerbahçe...
Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Küme Düştü Mü, Ligde Mi Kaldı? İşte Cevabı!
Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Küme Düştü Mü, Ligde Mi Kaldı?...
Anna Danesi'den Türkiye İtirafı:
Anna Danesi'den Türkiye İtirafı: "Bir Gün Orro ile Birlikte Oynamayı...
Samsun Uğur Okulları Türkiye Şampiyonu Oldu
Samsun Uğur Okulları Türkiye Şampiyonu Oldu
Atakum Belediyesi’nden Genç Kızlara Destek 
Atakum Belediyesi’nden Genç Kızlara Destek 

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.